Lite blandat

Äntligen bestämt mig ang årets adventsfika. Blir litet i år också. Lite tappat det under pandemin. Känner mig inte bekväm med stora tillställningar. Har säkert med mitt mående att göra också. Och det faktum att jag inte tror att mina föräldrar kommer vara med igen vilket är tråkigt bara det. De har varit på alla fram till pandemin så det känns tråkigt. Men men. Så är det. Hursomhelst. 3 december blir det så tekniskt sett blir det heller inte adventsfika. Söndagar har ju Moa och hennes kompis två aktiviteter, cirkus och jujutsu, så det får bli en lördag.

Jag har röjt undan i skåpet för att så småningom kunna börja julpynta det.

Jag har börjat tillverka julkort. Och fortsatt julklappsinköpen. Dessutom fixa med Moas paketkalender, nissen Huberts ankomst och mamma och pappas kalender. Puh. Finns att göra!

Fått låna en massa julböcker av en vän och vill se massa julfilmer. Jag och Moa har börjat. Grinchen och Ensam hemma än så länge senaste veckorna.

Planerar två julutflykter. En till Nedergården och en till Skansen. Ev kanske Uppsala någon dag. Liseberg och Tivoli får vänta. Och visst är det kul att Grönan i år öppnar till jul men priset och bristen på enbart entrébiljett gör mig sur. 395-445 kr per biljett beroende på dag. Det är mycket pengar för mig som åker noll. Så det får vara.

Jag älskar att se allt juligt komma fram i butikerna! Längtar efter att sätta upp ljusnätet på en buske på baksidan, det är verkligen kolsvart där. Längtar efter snö! Men inget i sikte närmaste veckan i alla fall med temperaturer över 10 grader.

Lämna en kommentar